
Italian Porchetta
Porketta zoals de Italianen het uitspreken. Het beroemde italiaanse gegrilde varkensvlees. Porchetta is eigenlijk een soort rollade, maar dan gemaakt van buikspek van het varken. Met een zeer smakelijke kruidenmix op smaak gemaakt.
Als u kiest voor onze VIP levering dan leveren wij uw barbecue compleet geassembleerd, gecontroleerd en met eigen vervoer door onze mensen bij u thuis af.
De voordelen? Geen verpakkingsafval zoals karton, pallet(s) of piepschuim. Tevens is het risico op schade tijdens assemblage van de barbecue voor onze rekening.
Als u kiest voor onze VIP levering dan leveren wij uw barbecue compleet geassembleerd, gecontroleerd en met eigen vervoer door onze mensen bij u thuis af.
De voordelen? Geen verpakkingsafval zoals karton, pallet(s) of piepschuim. Tevens is het risico op schade tijdens assemblage van de barbecue voor onze rekening.

Porketta zoals de Italianen het uitspreken. Het beroemde italiaanse gegrilde varkensvlees. Porchetta is eigenlijk een soort rollade, maar dan gemaakt van buikspek van het varken. Met een zeer smakelijke kruidenmix op smaak gemaakt.

Een fantastisch bijgerecht. Laat je verrassen door de vulling van deze heerlijke zoete aardappels. Gepoft in de barbecue. Voor de liefhebber van delicatessen.

Het neusje van de zalm als het gaat om het bereiden van vis op de kamado. Tipje van de sluier: De smaak en geur van de cederhouten grillplank maken van de zalm een nóg heerlijker gerecht.

Er zijn tal van varianten van de McRib (normaliter een burger gemaakt van varken in de vorm van een sparerib), maar deze BBQ variant met vlees van échte spareribs is een absolute aanrader.

Dit is een smakelijke steak die afkomstig uit het dikste gedeelte van de vang van het rund. Dat is de buikwand van de koe en wordt ook wel flanchet genoemd. Met dit recept geniet je van heerlijke steak in een smaakvol jasje.