
Italian Porchetta
Porketta zoals de Italianen het uitspreken. Het beroemde italiaanse gegrilde varkensvlees. Porchetta is eigenlijk een soort rollade, maar dan gemaakt van buikspek van het varken. Met een zeer smakelijke kruidenmix op smaak gemaakt.
Als u kiest voor onze VIP levering dan leveren wij uw barbecue compleet geassembleerd, gecontroleerd en met eigen vervoer door onze mensen bij u thuis af.
De voordelen? Geen verpakkingsafval zoals karton, pallet(s) of piepschuim. Tevens is het risico op schade tijdens assemblage van de barbecue voor onze rekening.
Als u kiest voor onze VIP levering dan leveren wij uw barbecue compleet geassembleerd, gecontroleerd en met eigen vervoer door onze mensen bij u thuis af.
De voordelen? Geen verpakkingsafval zoals karton, pallet(s) of piepschuim. Tevens is het risico op schade tijdens assemblage van de barbecue voor onze rekening.
Een fantastisch bijgerecht. Laat je verrassen door de vulling van deze heerlijke zoete aardappels. Gepoft in de barbecue.
Maak de zoete aardappels schoon en wrijf ze in met de olijfolie en een flinke hoeveelheid zout.
Bak vooraf de buikspek een skillet tot ze mooi knapperig zijn geworden en laat ze op keukenpapier uitlekken.
Plaats de aardappels op het rooster boven het hitteschild en sluit de deksel van je barbecue/kamado. Grill ze ongeveer 1 uur tot ze zacht van binnen zijn en knapperig van buiten.
Snij de aardappel open, leg er de uitgebakken buikspek tussen en verdeel de cheddar kaas er over. Leg de aardappels voor circa 10 minuten terug op het rooster. Snij intussen de lente-ui en rode peper in dunne ringetjes.
Als de aardappels klaar zijn maak ze dan af met een klodder zure room en een topping van de lente-ui en rode pepers.

Porketta zoals de Italianen het uitspreken. Het beroemde italiaanse gegrilde varkensvlees. Porchetta is eigenlijk een soort rollade, maar dan gemaakt van buikspek van het varken. Met een zeer smakelijke kruidenmix op smaak gemaakt.

Het neusje van de zalm als het gaat om het bereiden van vis op de kamado. Tipje van de sluier: De smaak en geur van de cederhouten grillplank maken van de zalm een nóg heerlijker gerecht.

Er zijn tal van varianten van de McRib (normaliter een burger gemaakt van varken in de vorm van een sparerib), maar deze BBQ variant met vlees van échte spareribs is een absolute aanrader.

Dit is een smakelijke steak die afkomstig uit het dikste gedeelte van de vang van het rund. Dat is de buikwand van de koe en wordt ook wel flanchet genoemd. Met dit recept geniet je van heerlijke steak in een smaakvol jasje.